El comú no troba "cap oposició frontal" per tancar al trànsit l'avinguda Meritxell

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Amb aquestes dades a la mà, la consellera de Promoció Turística i Comercial, Mònica Codina, ha assegurat que el projecte queda avalat, ja que “no s'ha trobat cap oposició frontal”. Tot i que la cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, no ha volgut marcar una data exacta, ha dit que “cap a finals d'any podríem tenir definit el projecte i fins i tot la part per a vianants en funcionament”.

La consellera de Promoció Turística i Comercial, Mònica Codina, ha explicat que els cònsols s'han traslladat personalment als 75 comerços per explicar el projecte i conèixer l'opinió dels comerciants i propietaris, a més d'escoltar possibles propostes, i no hi hagut cap oposició frontal, ja que els qui no creuen en el tancament al trànsit de vehicles, estan convençuts que cal algun canvi, “i s'han mostrat disposats a col·laborar”.

La segona fase s'encarregarà d'estudiar la viabilitat i fer un projecte d'embelliment conjuntament amb la part alta de l'avinguda Meritxell. Marsol ha explicat que actualment s'està treballant en diferents possibilitats i fins i tot es pensa a tornar a obrir a la circulació el pont de la Rotonda. Està previst que en un parell de mesos es decideixi si la part alta es converteix en un carril i el seu sentit, i a partir d'aquell moment tirar endavant el projecte d'embelliment.

El pressupost d'aquest any és de 300.000 euros, ja que segons la cònsol major, l'embelliment serà superficial perquè les xarxes de servei ja es van fer fa un temps i no es tracta d'una obra complicada. Tindrà dues fases, una entre octubre i novembre d'aquest any, i l'altra entre maig i juny del 2017.

tracking