Una exhibició de la selecció d'Ucraïna de natació sincronitzada per celebrar els 25 anys del Serradells

El centre avui té 4.000 abonats

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Però a més, hi haurà el Trofeu Sant Drogó de natació, un espectacle amb la participació de cent esportistes dels clubs de rítmica, artística i sincronitzada dels Serradells, i una jornada de portes obertes per conèixer les instal·lacions i poder utilitzar la piscina olímpica de manera gratuïta. El cònsol menor de la capital, Marc Pons, i el cap d'àrea d'Instal·lacions i Equipaments Esportius, Marc Magallón, han fet una valoració molt positiva de la trajectòria d'aquest centre “de referència” i s'han compromès a seguir treballant en el seu manteniment per garantir el servei esportiu als veïns d'Andorra la Vella i de tot el Principat. Actualment hi ha prop de 4.000 abonats, sent així el centre esportiu amb més usuaris del país.

És el centre esportiu de referència al país amb 24.000 metres quadrats i uns 4.000 abonats actualment. El cònsol menor de la capital, Marc Pons, i el cap d'àrea d'Instal·lacions i Equipaments Esportius, Marc Magallón, han destacat l'estada de nombrosos clubs i professionals esportius que durant aquests 25 anys han escollit aquest centre per entrenar, com ara el nadador rus Aleksandr Popov, els germans Gasol, o les seleccions de natació dels Emirats Àrabs, Oman o Austràlia.

Després de nou mesos d'obres a la piscina olímpica, les properes obres previstes reforçaran l'estructura de la part exterior, ja que segons ha explicat el cònsol menor, “a una instal·lació amb 25 anys de vida i que volem que tingui continuïtat s'hi han d'invertir diners constantment, no pot passar que per voluntat política no hi hagi inversions”. Segons l'auditoria encomanada pel Comú d'Andorra la Vella, amb totes les accions previstes s'acabaran invertint 4,5 MEUR, i de moment s'han gastat poc més de dos milions.

tracking