Liberals diu que Arcalís interessa els inversors

Tudó assegura que si no existís el projecte seria “una inconsciència” per part de les conselleres mantenir aquest discurs

48824.jpg

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Ho va afirmar ahir el cònsol major d’Ordino, Josep Àngel Mortés. “No tenim més informació, tot està igual que fa un mes, un mes i mig o dos”, va assegurar en declaracions a la roda de premsa posterior a la sessió de consell de comú. Minuts abans, però, les dues conselleres de la minoria liberal, Sandra Tudó i Eva Choy, van reiterar, preguntades pels mitjans de comunicació, que l’inversor existeix i que manté l’interès per l’estació ordinenca. “Si no hi hagués res seria una inconsciència per part nostra tirar endavant aquestes informacions. Seria molt inconscient tant com a persones com per la part política”, va assegurar Tudó. Així, va recordar que havien signat un document de confidencialitat i, per tant, no poden donar més detalls de qui són els inversors. “Aprenen dels errors. Farà uns vuit anys ja es va pecar de treure abans el projecte que el concurs públic i pensem que no hem de reproduir el que va passar. Tot ha de seguir el seu camí”, va exposar. Choy va indicar que “seguim treballant, els hem passat la informació arran de la reunió amb els cònsols i també tenen les xifres de l’últim consell d’administració de Secnoa. Estem en espera de properes reunions i de les seves propostes”. Amb tot, l’interès asseguren que continua vigent. “Ja des de l’inici, independentment dels números estaven interessats i és veritat que el projecte pot canviar en funció dels resultats actuals”, va apuntar Tudó, indicant que si l’estació aconsegueix millors resultats “és més atractiva i pot aportar punts més positius”. Des de la majoria, Mortés va assegurar que estan “en espera que ens diguin alguna cosa, que no vol dir que nosaltres no seguim treballant amb tota la resta”. Amb tot, no va voler mostrar-se desconfiat. “No es tracta ni de confiança ni de desconfiança, des del moment que diuen que tenen uns inversos els deuen tenir. En els motius pels quals es retarda aquesta reunió no hi puc entrar, deu ser un tema estratègic, però quan ens els presentin ens asseurem i posarem a la seva disposició tots els recursos”, va afirmar el cònsol.

CANVI DE REPRESENTANT EDEL COMÚ A LA CTU

Les conselleres de la minoria van preguntar a l’equip de govern sobre l’actual representant del comú a la comissió tècnica d’Urbanisme, un arquitecte que ha estat sancionat per diferents infraccions urbanístiques. Tudó va deixar clar que en cap cas “qüestionem la decisió del comú, sinó que pensem que pot donar publicitat negativa i generar desconfiança entre la població”. El cònsol major, però, va indicar que l’actual representant, designat per l’anterior equip comunal, es troba en funcions, ja que el contracte es va esgotar el desembre del 2015 i s’està en espera de designar un substitut. Josep Àngel Mortés va assegurar que el representant serà una altra persona i que espera que en un termini d’uns 15 dies es pugui designar. El cònsol va afirmar que el canvi de representant no té res a veure amb el processos judicials.

tracking