Continuen els talls d'aigua a Escaldes com a mínim fins demà al matí

L'aigua no serà apta per al consum fins que no es facin les analítiques pertinents · El comú repartirà garrafes per al consum

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Els tècnics i operaris de Capesa tenen la previsió de treballar durant tota la nit a la captació i a l’ETAP (Estació de Tractament d'Aigua Potable) perquè quan baixin els nivells de terbolesa es pugui omplir el dipòsit de nou i restablir el subministrament, segons informa el comú en un comunicat.

La corporació també assenyala que una vegada es restableixi el servei, l’aigua no serà apta per al consum humà perquè cal esperar els resultats de les analítiques.També informen que estanen tot moment en contacte amb el ministeri de Salut.

Per pal·liar els talls, el comú distribuirà garrafes d'aigua per al consum de la població. Serà a partir de demà al matí, a les 11 hores al Prat Gran, i també es repartirà als centre escolars.

El servei ha quedat afectat acausa de les intenses i constants precipitacions que s’han acumulat durant la jornada d’ahir.Capesa ha efectuat al voltant de les tres de la tarda un tall en el subministrament del servei d’aigua perquè els nivells de terbolesa es trobaven per sobre del límit permès.

Per a més informació, el comú recorda el seu telèfon de contacte (890890) i el de Capesa al (802900). També es recorda que les persones interessades en rebre informació actualitzada poden facilitar el seu número de mòbil per rebre missatges sobre la situació mitjançant el següent enllaç: http://www.e-e.ad/index.php/2015-12-14-15-00-12/sms.

tracking