El comú prescindeix dels opis publicitaris i només en manté vint

El comú d’Escaldes ha decidit no renovar la concessió a l’empresa que gestionava els opis publicitaris. S’ha optat per retirar-los tots excepte una vintena.

El comú prescindeix dels opis publicitaris i només en manté vintFernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El 31 de gener va finalitzar la concessió que el comú d’Escaldes-Engordany havia atorgat a una empresa publicitària (VSA) per explotar els opis que hi havia repartits per la parròquia. A partir d’ara, però, la corporació ha decidit prescindir d’aquests espais. Fonts del comú van explicar que la decisió també va lligada al fet que ja s’havia optat per desmuntar les tanques publicitàries (s’ha contractat una empresa que s’encarrega de dur a terme aquests treballs). Tal com va corroborar el Diari, l’administració local escaldenca pretén fer un gir pel que fa als suports publicitaris.

Etiquetes:

Així, s’ha decidit retirar tots els opis excepte un circuit de 20 cares que s’ha quedat el comú per tal de fer publicitat interna com poden ser exposicions del Centre d’Art (CAE), o de les activitats de dinamització comercial, com ara el dia Vivand.

La decisió final del tipus de suports que s’utilitzaran a partir d’ara vindrà condicionada, en part, per l’embelliment definitiu que es faci de l’avinguda Carlemany. Com que la corporació està en espera de decidir el projecte final, de moment prefereix no utilitzar cap suport concret. A més, un altre dels projectes que es tenen en cartera és la possibilitat de convertir la parròquia en una smart city i això comportaria l’ús d’algun tipus de pantalla interactiva. Així doncs, un cop s’hagi decidit tot això serà el moment que el comú decidirà quins elements utilitza en l’àmbit publicitari i també per donar informació tant als turistes com als residents que passegin per l’avinguda.

Fonts de la corporació van indicar que, de fet, la concessió dels opis havia finalitzat a l’octubre, però que es va decidir prorrogar-la fins al gener per tal de poder cobrir la campanya de Nadal. A més, segons les mateixes fonts, els opis publicitaris que hi havia fins ara tampoc no eren del grat de tots els comerciants. El comú havia rebut, en més d’una ocasió, queixes dels botiguers que tenien un d’aquests suports just davant de la seva botiga.

tracking