Inici de temporada amb l'objectiu de superar els 139.000 'riders'

El Bike Park ha aplegat 400 usuaris el primer cap de setmana amb les instal·lacions obertes

Inici de temporada amb l'objectiu de superar els 139.000 'riders'Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El Bike Park de la Massana ha engegat la temporada aquest cap de setmana i ho ha fet amb l’objectiu de superar els 139.000 riders que van passar per les instal·lacions de Vallnord la temporada passada. L’any passat es va superar en un 20% el nombre d’usuaris de fa dos estius. Si les xifres aconseguides aquest cap de setmana es repeteixen durant la resta de la temporada no serà complicat assolir un nou rècord d’usuaris. Cal recordar que fins divendres 16 de juny el Bike Park només obrirà el cap de setmana i a partir d’aquella data ho farà tots els dies fins a l’11 de setembre. A partir d’aquella data només es podran utilitzar les instal·lacions els dissabtes i els diumenges. La temporada es donarà per finalitzada el 15 d’octubre vinent.

Etiquetes:

“El cap de setmana ha estat molt positiu i hem tingut força gent. Molta més que l’any passat”, va explicar en declaracions al Diari el responsable de la instal·lació, Javier Belmonte. En total han estat uns 400 els riders que han estrenat la temporada d’estiu a l’estació de Pal-Arinsal. “Hem fet molta feina de manteniment del circuit i els bikers amb qui hem parlat ens han dit que l’estat de les pistes és excepcional. Tot­hom està molt content”, va assegurar Belmonte.

Un equip format per 16 persones ha estat treballant des de fa més d’un mes, quan es va donar per acabada la temporada d’esquí, per preparar el trajecte entre la Caubella i el centre del poble de la Massana. En total s’ofereixen aquests primers dies de temporada quatre circuits de descens i una àrea per a la pràctica de l’enduro. Cal destacar que aquests recorreguts inclouen el de la Copa del Món de BTT, que se celebrarà a Vallnord del 26 de juny al 2 de juliol.

Belmonte va recordar que el cap de setmana de la celebració de la prova ciclista s’esperen entre 35.000 i 40.000 persones que vindran a veure la competició. Una xifra que no s’inclou en els més de 139.000 que s’espera que facin ús dels circuits del Bike Park. El responsable de la instal·lació va dir que la majoria dels riders provenen de Catalunya, Espanya i França, però “cada cop ve més gent d’altres països, com ara Anglaterra o Alemanya”.

Enguany, les novetats a les instal·lacions de Vallnord són les tres connexions que s’han fet al circuit del pic del Cubil perquè hi hagi més fluïdesa entre els usuaris i el pas de negre a vermell del circuit de la Maxi Avalanche, perquè sigui accessible a un major nombre d’usuaris.

Aquest cap de setmana també s’ha posat en marxa el forfet Bike & Ski, que es pot adquirir a les oficines de turisme de la Massana i d’Ordino, així com a les taquilles de venda de les estacions. Aquest abonament posa a disposició de l’usuari tots els remuntadors de Vallnord des del 20 de maig fins a la fi del període hivernal, el 8 d’abril del 2018. Es tracta d’un abonament que, assenyalen des de Vallnord, bonifica els clients que s’anticipen oferint el forfet per a tot l’any al mateix preu que el de la temporada d’esquí.

Coincidint amb l’inici de la temporada estival també van arrencar les classes de descens a la Vallnord Bike School.

tracking