Escaldes

Cursos per als joves que volen treballar al sector del lleure

Les titulacions seran obligatòries per optar a una feina a partir del 2018

Cursos per als joves que volen treballar al sector del lleureCEE

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El departament de Joventut del comú d’Escaldes-Engordany oferirà, durant el mes de juny, tres cursos en l’àmbit del lleure per complementar la formació dels joves. Estaran adreçats a aquelles persones d’entre 16 i 30 anys que vulguin treballar en aquest tipus d’ocupació i estaran subvencionats en un 50% per l’associació Carisma. Amb tot, les càpsules formatives estaran obertes a tot­hom.

La primera formació, que es farà el 3 de juny, estarà relacionada amb la manipulació d’aliments, mentre que les altres dues sessions, que s’impartiran el 9 i el 17 de juny, respectivament, permetran als joves obtenir el títol de primers socors cívics. La data límit d’inscripcions serà el dilluns de la mateixa setmana que es realitzi la formació.

“Aquest projecte encaixa molt bé amb la nostra filosofia de donació de diners perquè ho adrecem a iniciatives que estiguin dins del territori andorrà i especialment a aquells que ajuden a millorar la formació dels joves”, va dir ahir la presidenta de l’associació Carisma, Elena Leach.

La consellera de Joventut, Laura Lavado, va explicar que la col·laboració amb Carisma i la reducció del preu de la formació permet arribar a més joves, que alguns cops es veuen frenats pel cost. “Les tres formacions s’adapten molt bé a les necessitats i als requisits que s’implementaran de manera obligatòria a partir del 2018”, va manifestar Lavado. De fet, els joves que superin les formacions rebran un certificat oficial que serà necessari a partir de l’any que ve per tal de ser contractats en aquest àmbit professional.

tracking