El vessament d'un tub obliga a tallar l'aigua a La Plana

La interrupció del servei va durar unes hores i va costar trobar la fuita

El vessament d'un tub obliga a tallar l'aigua a La PlanaFernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Mig veïnat de la Plana va quedar-se sense subministrament d’aigua durant unes hores per la reparació d’un dels tubs del dipòsit que alimenta la zona i que des de divendres va patir una fuita que va obligar a intervenir els tècnics de Capesa. El seu director, Eduard López Mirmi, va explicar que el tall en el subministrament no hauria afectat gaire gent perquè “molts veïns tenen dipòsits, així que podrem treballar tranquils”. Segons va comentar, divendres van notar com el consum d’aquest dipòsit d’aigua es disparava d’una manera alarmant, fins al punt que gairebé no permetia que es reomplís. “Al principi vam mirar si algun dels veïns havia omplert una piscina o si alguna casa tenia una fuita i no ho sabia, però no va ser per això. El volum d’aigua va caure fins al 25 o 30% de la seva capacitat, de manera que van haver de passar aigua dels dipòsits més pròxims”, va explicar Mirmi.

Etiquetes:

Els tècnics es van desplaçar a la zona ahir al matí, i després de fer una llarga prospecció es van trobar que un dels tubs que connecta amb el dipòsit s’havia fet malbé i era la causa de la pèrdua del líquid. Segons el director de Capesa, es va tapar la fuita en espera que acabin les festes majors d’Escaldes-Engordany perquè “haurem d’aixecar la carretera de la Plana i preferim esperar que hi hagi menys moviment. No seria un greu problema fer-ho ara, però hem pensat que si esperem uns dies més podrem treballar millor”, va dir.

El servei d’aigua es va restablir a primera hora de la tarda, encara que López Mirmi va explicar que “el tub en qüestió està molt gastat i l’haurem de canviar ràpid”.

tracking