Ple turístic absolut coincidint amb els dies del Black Friday

L’encesa de llums nadalencs de l’avinguda Meritxell i l’estrena del Poblet de Nadal van superar les expectatives de visitants

Ple turístic absolut coincidint amb els dies del Black FridayFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ple absolut al país en el cap de setmana del Black Friday. Centenars de persones van omplir ahir les principals artèries comercials d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany, i l’encesa de llums nadalencs de la capital va superar totes les expectatives. A la tarda, Andorra la Vella va donar el tret de sortida al Poblet de Nadal amb el recorregut previ pel centre de sis enormes cavalls de llum blanca de l’espectacle Fiers à Cheval. La cònsol major, Conxita Marsol, va celebrar l’acollida del singular mercat, que era ple de persones. “És un èxit i és gràcies al bon gust de boca que va deixar la primera edició, la publicitat que se n’ha fet, tant per televisió com en tanques i els diaris, així com pels grans espectacles que s’hi han programat, tant el d’avui com els dels propers caps de setmana”, va posar en valor Marsol. “Els hotels estan tots plens i hi ha molta gent al carrer, això és molt bo”, va manifestar la cònsol.

Etiquetes:

La segona edició del Poblet, amb 28 parades, compta enguany amb l’aposta per un tobogan gegant, a la plaça del Poble, i la pista de gel, que es duplica fins a 200 metres quadrats, a la plaça Guillemó. Les bones sensacions que va deixar ahir l’alta assistència fan preveure al comú un Nadal rècord en visitants. “Serà espectacular, hi haurà molta gent”, va explicar Marsol. La cònsol major va avançar que “per a la setmana que ve i l’altra els hotels ho tenen gairebé tot ple”.

Bons auguris per a les festes

El cap de Govern, Toni Martí, va assegurar que “el Principat està tot ple i és un bon auguri de cara a les festes que s’acosten”. Martí va valorar que enguany s’havia aplegat a l’estrena del Poblet de Nadal “moltíssima més gent que l’any passat, més estands”, i va dir que estava “molt content” que fos així. El cap de Govern va recordar que “les expectatives per al pont de la Puríssima, des del punt de vista hostaler, són bones. Penso que s’anuncien bé les festes”, va concloure. “Ho veig moltes vegades pels pàrquings, quan un s’adona que són plens és que és un bon auguri i que hi ha unes bones perspectives per a les festes que venen”, va considerar.

L’ambientació i els espais nadalencs van prendre el protagonisme a partir d’ahir a la capital. Alguns dels paradistes que seran a la plaça del Poble fins a la vigília de Nadal van valorar molt positivament el ritme de visitants. “Aquest any hi ha molta gent perquè hi ha hagut un nivell d’informació extraordinari”, va valorar Lluís de Juan, president de l’Associació Andorrana de Vehicles Antics i que col·labora en una parada de productes autòctons del país. Flor Lima, d’Andorra 2000, o Montse Puig, de Tot Natura, van coincidir a apuntar que les casetes d’alimentació, begudes i productes de Nadal havien tingut molt èxit des del matí.

Ple turístic absolut coincidint amb els dies del Black Friday

tracking