Els treballadors del Punt de Trobada reclamen facilitats per accedir al seu lloc de treball

Reclamen una rotonda que no obligui als cotxes que pugen des de la frontera a fer més d’un quilòmetre abans de canviar de sentit de circulació

Els treballadors del Punt de Trobada reclamen facilitats per accedir al seu lloc de treballARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els treballadors del Punt de Trobada critiquen durament les dificultats circulatòries que hi ha en l’actualitat per accedir al centre comercial i la poca freqüència de busos amb parada en aquest punt. Segons van explicar ahir fonts dels treballadors, el gir a l’esquerra per entrar o sortir del Punt de Trobada està prohibit, així que els conductors que pugen per la CG-1 en direcció nord i hi volen accedir “han de seguir direcció Sant Julià de Lòria durant un quilòmetre per a canviar el sentit de circulació” i tornar carretera avall. D’igual manera, els que sortint del centre comercial volen encaminar-se cap a Sant Julià, han de dirigir-se primer en direcció a la frontera espanyola, fins a la rotonda de la depuradora, uns dos quilòmetres. “En diumenge, si hi ha cues, és horrorós”, van manifestar ahir fonts del personal del centre comercial.

Els treballadors també van posar en relleu que ara mateix hi ha poca freqüència d’autobusos que parin al Punt de Trobada, de manera que es veuen obligats a caminar fins a la parada que hi ha davant del supermercat River.

SDP hi veu tracte discriminatori

El comitè local de Socialdemocràcia i Progrés (SDP) de Sant Julià de Lòria va denunciar justament ahir en un comunicat de premsa que “en els darrers mesos el Govern ha dut a terme modificacions en les condicions de circulació de la carretera general al seu pas per Sant Julià” i que ho ha fet “de manera unilateral sense consultar el comú ni voler escoltar a persones i empreses que s’hi troben directament afectades”. Segons SDP, el Govern també ha anul·lat la parada de bus que utilitzaven “des de fa molts anys” els treballadors del Punt de Trobada i els clients de la línia de la Seu d’Urgell. Segons la nota, “fa unes setmanes i davant la petició insistent dels ciutadans afectats, el Govern ha permès el funcionament de la línia d’autobús de Sant Julià fins al Punt de Trobada”, però només “en dues freqüències horàries: a les 8 del matí d’anada i a les 7 de la tarda de tornada”. Fonts consultades dels treballadors, asseguren que hi ha “molt pocs autobusos” per jornada.

Pel comitè local d’SDP, “construir ben recentment una rotonda per facilitar l’entrada de l’aparcament del supermercat River, negar la petició del Punt de Trobada i obviar les queixes ciutadanes, són, a més, clares evidències d’un escandalós tracte de favor”.

tracking