Comença la remodelació del quart tram de Meritxell

Els treballs es realitzen entre el carrer de les Canals i Bisbe Príncep Iglesias

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Les obres de remodelació del quart tram de l’avinguda Meritxell van començar ahir. Els treballs es realitzen entre el carrer de les Canals i el carrer Bisbe Príncep Iglesias, el darrer tram que es va adjudicar i que estava previst per començar el 16 d’abril. Des del comú van informar que tot i l’avançament en aquest dar­rer tram, que s’ha fet quatre dies abans del que estava previst, són prudents de cara a parlar d’acabar les obres abans d’hora. De fet, des de la corporació ja van explicar que les obres es podien avançar perquè les empreses que fan els treballs també tenen adjudicats altres trams. Les obres s’estan fent a la part esquerra de la via en sentit de baixada.

Etiquetes:

Fonts del comú van informar al Diari que dimecres passat es van realitzar treballs preparatius com, per exemple, la instal·lació de les tanques per assegurar la via. D’altra banda, la circulació per la via es veurà afectada durant les obres. En aquest aspecte, els vehicles tan sols podran circular en sentit descendent des del carrer de les Canals fins a la plaça de la Rotonda. Per tant, per accedir al col·legi Sant Ermengol, tant els particulars com els autocars que provinguin de parròquies altes hauran d’utilitzar el carrer Sant Andreu, mentre que a la resta de particulars se’ls recomana que utilitzin el carrer de les Canals. Els transportistes tenen disponible una zona de càrrega i descàr­rega a l’inici del carrer Príncep Iglesias.

Aquest tram es va adjudicar a la unió temporal d’empreses (UTE) formada per Locubsa i Unitas, del grup Heracles i amb seu a Escaldes-Engordany, per un import de 2,6 milions d’euros. El comú preveu que finalitzin els treballs el 3 d’agost. Les obres de remodelació s’estan duent a terme cada dia, inclosos els diumenges, des de les vuit del matí fins a les deu de la nit.

tracking