La comissió de festes critica la falta de suport del comú

Lamenten que han tingut poc marge per preparar els actes de Sant Corneli

La comissió de festes critica la falta de suport del comú

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La comissió de festes d’Ordino, que està formada en gran part per gent jove de la parròquia, lamenta el poc suport que té per part del comú. En un escrit publicat al seu compte de Facebook, l’organització critica que la corporació cada cop els dona “menys suport per organitzar” les festes de la parròquia. La gota que ha fet vessar el got de la paciència del jovent de la localitat han estat els pocs dies que han tingut per poder organitzar activitats per la festa major de Sant Corneli i Sant Cebrià, que es van celebrar el cap de setmana passat amb activitats com ara una missa i sessions de ball.

Etiquetes:

La comissió explica que fins al 12 de setembre passat no va rebre la subvenció que li pertocava per pagar les festes del poble, per la qual cosa només van tenir tres dies laborables per organitzar la festa. Consideren que la corporació els està “incitant” per “deixar d’organitzar” i aconseguir que “es perdin les tradicions”. “El nostre honorable comú està incitant la comissió de festes per fer que aquestes tradicions desapareguin, però nosaltres, pel poble i per tots els ordinencs, les volem poder fer viure almenys un any més”, subratlla la comissió.

Des de la comissió lamenten altres traves que han tingut per part de l’ens comunal a l’hora d’organitzar altres actes, com ara la foguera de Sant Joan o les festes del Roser. De fet, en l’escrit donen a entendre que el comú va incomplir la promesa de no fer coincidir una cursa de muntanya amb les festes del Roser per evitar que això els pogués condicionar en les seves activitats. També critiquen l’ens per haver-los assenyalat per no intervenir en l’incident amb l’estand d’Stop Violències.

tracking