Hosteleria
El més ràpid amb la safata
La 3a Cursa de cambrers aplega 60 participants, professionals i alumnes del Lycée, en una prova per superar obstacles que ha guanyat José Juan Constantino

José Juan Constantino
Una seixantena de cambrers han lluitat avui per demostrar que tenen "equilibri, rapidesa, agilitat i concentració" que són les qualitats que requereix un bon professional, segons ha explicat la directora de l'Escola Internacional Hotelera i Turística Vatel, Roser Daban. Són els participants en la 3a Cursa de cambrers que s'ha celebrat aquest matí a Ordino, com a prèvia de la Mostra Gastronòmica que tindrà lloc diumenge, que han hagut de fer un recorregut superant els obstacles en ziga-zaga amb una safata amb gots de cervesa a la má.
La prova està organitzada pel comú amb la col·laboració de l'escola Vatel i els participants han estat alumnes d'hostaleria del Lycée i professionals del sector. La victòria ha estat per a José Juan Constantino, alumne del centre francès, seguit de Nicolás Chapo i Alejandro Gobbi, que ja són professionals i els premis han estat 400, 150 i 50 euros, respectivament, a més d'entrades per al Centre Esportiu d'Ordino.

El més ràpid amb la safata