La carn de porc, l'ingredient estrella a la 26a Festa culinària

Una quinzena de participants presenten els plats a l’esdeveniment

La carn de porc, l'ingredient estrella a la 26a Festa culinàriaANA

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La sala de congressos del Complex sociocultural d’Encamp va acollir la 26a Festa culinària, organitzada per l’Associació Pro Agermanament d’Encamp (APAE). Quinze persones van participar en el concurs de cuina, en el qual l’única regla era utilitzar la carn de porc com a base del plat, ja fos rostit, a la brasa o fregit. Plats típics de la gastronomia andorrana, però també àpats exòtics d’altres continents. Els membres del jurat van valorar l’elaboració, l’originalitat, la presentació i la combinació d’ingredients.

Etiquetes:

A més, una desena de nenes i nens de la parròquia hi van participar, presentant pastissos decorats de totes les formes i mides. “Són els que estan més emocionats de fer-ho”, va explicar la presidenta de l’APAE, Lourdes Rich, que veu com un dels objectius de l’associació “que això continuï amb el jovent”, perquè tradicions com la Festa culinària no es perdin amb el temps. Amb els plats presentats pels infants i els adults, l’associació farà un calendari el 2019. La vetllada va finalitzar amb un ball de nit.

tracking