Vint centímetres de neu natural fins ara

El director general de Pal Arinsal, Josep Marticella, manifesta que el producte de neu que hi ha al Principat és de “qualitat” i “garanties”

Vint centímetres de neu natural fins ara

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Vallnord-Pal Arinsal té acumulats a hores d’ara uns 20 centímetres de neu natural des del desembre. Ho va afirmar ahir el director general de l’estació, Josep Marticella, que va explicar que “el mes de desembre va precipitar tretze centímetres i el de gener en portem set”. Una situació que està suposant, segons Marticella, “una temporada per a valents”, si bé s’està salvant gràcies a la producció de neu de cultiu. “Sort tenim d’aquesta capacitat, que no només tenim nosaltres, sinó totes les estacions del país, de producció de neu de cultiu”, va subratllar el director general.

Etiquetes:

En aquest sentit, Josep Marticella va assenyalar que “per la informació que tenim gairebé tots [els camps de neu del Principat] hem superat amb escreix la producció de neu de cultiu que vam fer l’any passat durant tota la temporada”. Precisament, el màxim responsable de Pal Arinsal va posar en relleu que “a dia d’avui gairebé tots estem per sobre del 80% de les pistes obertes i és gràcies a la neu de cultiu”.

“Producte de qualitat”

En aquesta línia, Marticella va considerar que “el producte de neu del país és un producte de qualitat i un producte amb garanties”. En qualsevol cas, Marticella va reiterar que aquest inici de temporada està sent el “que més ens costa convèncer la gent que a casa nostra s’està esquiant força bé”, i afegeix que “al Pirineu en general no han tingut aquesta sort”. El director general va recordar que tot just estem a l’inici de la temporada. “Això només fa que començar i encara queden 101 dies per acabar la temporada”, i va afirmar que encara queda temps per “recuperar la mancança que hi ha hagut fins ara”. En tot cas, ara per ara Marticella assegura que “el retorn del client és excel·lent, la gent està satisfeta i l’experiència és satisfactòria”. “Tant de bo tard o d’hora acabi nevant”, desitja el director general de Vallnord-Pal Arinsal, que recorda que en els darrers dies hi ha hagut un vent “bastant important” que ha condicionat l’obertura durant molts dies. “Espero que la resta de la temporada sigui més plàcida”, sentencia.

tracking