El Pas de la Casa

Reformar la passarel·la del centre esportiu costa 500.000 euros

Reformar la passarel·la del centre esportiu costa 500.000 euros

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La corporació ja ha iniciat els treballs de reparació de la passarel·la del Centre Esportiu del Pas de la Casa, que consistiran principalment en el sanejament de l’estructura metàl·lica i en el canvi de la façana de vidre per una d’alumini amb finestres. D’aquesta manera, es vol aconseguir una continuïtat estètica entre la passarel·la i l’edifici del Centre Esportiu. A més, també es procedirà a l’adequació i a l’arranjament de les entrades per a vianants.

El termini d’execució de les obres serà d’uns cinc mesos i l’import de la remodelació ascendeix a 470.549,85 euros.

Amb motiu dels treballs, l’accés dels vehicles a l’aparcament per sota de la passarel·la es tancarà durant uns dos mesos i mig, termini que pot variar en funció de l’estat de l’estructura metàl·lica, ja que no es descarta que es pugui ampliar un temps més. Per tant, l’entrada de cotxes durant aquest període s’haurà de realitzar per la part inferior de l’edifici, situat a l’avinguda del Consell General, una entrada que també hauran d’utilitzar els usuaris del Centre Esportiu durant els cincs mesos que durarà la globalitat dels treballs.

D’altra banda, en el marc de les obres de la plaça de l’església del Pas de la Casa, aquesta setmana també ha començat la remodelació de les voravies del carrer de les Abelletes, en el tram des del supermercat Alfa fins a l’hotel Pic Mari, del carrer Comte de Foix, en el tram de la perfumeria Júlia al Daytona Motos, així com des de les escales fins a l’aparcament de la plaça Coprínceps. El cost d’aquesta obra és d’aproximadament 1.600.000 euros i està previst que acabi a final d’any.

Amb aquestes accions el comú vol demostrar la seva implicació amb el poble del Pas de la Casa i la majoria ho va recordar durant la presentació dels pressupostos, en els quals també hi havia la nova escola bressol. La minoria li va recordar que moltes es van plantejar en anys anteriors i que per enguany no n’hi havia gaires.

tracking