L'ocupació dels càmpings gairebé arriba al 100% durant el mes d'agost

Els mesos de juny i juliol van ser complicats per al sector i li va costar arrencar

L'ocupació dels càmpings gairebé arriba al 100% durant el mes d'agostARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ocupació dels càmpings durant el mes d’agost quasi arriba al 100% d’afluència. Els mesos de juny i juliol van ser complicats per al sector i li va costar arrencar la campanya d’estiu. Les xifres per a aquest cap de setmana són molt positives, ja que auguren un augment de les reserves respecte a l’any passat. “Responen al que teníem l’any passat i fins i tot una mica millor, és de les ocupacions més altes que tenim en anys”, va declarar Andoni Azurmendi, director del càmping Borda d’Ansalonga.

Etiquetes:

El fet que canviessin la data de l’Ultra Trail a mitjan juliol va fer que “el principi del mes de juliol fos una mica trist i complicat, abans sempre era a començament de mes”, va afegir el director. Cristina Tenorio, encarregada del càmping Pla, va afirmar que “hem arribat a l’aforament complet, sobretot als bungalous”, tanmateix, “als terrenys d’acampada, en tenir unes dimensions més grans, l’aforament se situa entre el 60% i el 70%, i espero que d’aquí a final de mes arribin més campistes”. Igualment, al càmping Pla “juny i juliol han estat els pitjors mesos en anys, i l’agost per sort està funcionant molt bé, a bon ritme”. “Esperem que aquesta temporada acabi amb bon peu, d’una forma positiva per a tothom, i ens recuperem d’aquesta petita sotragada”, va matisar Azurmendi.

Perfil del campista

El perfil del campista és, sobretot, el de famílies de mitjana edat amb infants petits i turistes estrangers. “Tenim gent gran, majoritàriament famílies catalanes amb nens, i aquells clients que tota la vida han vingut a estiuejar”, va explicar Azurmendi. Tenorio va assenyalar que “a l’agost la majoria són espanyols, i durant el mes de juliol vam tenir des de gent de Bèlgica fins a gent de França i Portugal”. Tanmateix, també va destacar que “últimament ha vingut molta gent a preguntar sobre les instal·lacions, ja que tenim algunes característiques que les famílies d’avui en dia busquen, com el fet d’estar a l’aire lliure, la piscina i el parc infantil amb animacions”.

tracking