Valoració molt positiva entre els usuaris de la prova pilot del ràfting

El grau de satisfacció és de 4,74 punts sobre 5, que es tradueix en el fet que al 97% dels qüestionats els va agradar la baixada molt o bastant

Valoració molt positiva entre els usuaris de la prova pilot del ràftingCOMÚ SJL

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Els usuaris de la prova pilot del ràfting que es va dur a terme a final de juliol a Sant Julià de Lòria durant cinc dies van valorar positivament l’activitat. Aquesta estadística s’extreu de l’estudi de satisfacció de client que el comú de Sant Julià de Lòria va realitzar a més de la meitat de les 300 persones que, segons la corporació, van baixar pel riu amb barques durant la festa major de la parròquia. Segons l’estudi, al 97% dels enquestats els va agradar la baixada molt o bastant, mentre que la resta la van valorar com a regular. Cal destacar que cap dels enquestats va considerar que l’activitat li va agradar poc o gens. Així, la puntuació obtinguda de mitjana va ser de 4,74 punts sobre 5. D’aquesta manera, les dades es complementen amb la valoració positiva que va fer el cònsol major de la parròquia, Josep Miquel Vila, que es va mostrar molt satisfet i que va considerar que l’activitat aquàtica va funcionar.

L’estudi també posa de manifest que el 62,9% dels enquestats segur que tornarien a fer l’activitat, mentre que el 24,6% va expressar que probablement repetiria l’experiència. D’altra banda, un 3% va expressar que no ho faria, mentre que la resta no es va posicionar. Segons l’enquesta, la probabilitat de repetir l’activitat del ràfting augmenta a mesura que ho fa l’edat dels usuaris. En aquest sentit, les franges d’edat majoritàries de les persones enquestades són la dels 30 als 44 anys, la de menys de 18 anys i la que abraça dels 45 als 64 anys. Així, la mitjana d’edat de les persones que van pujar a les barques va ser de 33 anys. Vila va destacar en la valoració de l’activitat que al ràfting hi van participar persones des dels 5 fins als 75 anys.

La majoria d’enquestats també van expressar la seva intenció de recomanar l’activitat a familiars i amics, mentre que només un 1,2% probablement no ho faria. D’altra banda, la percepció de seguretat del 96,4% dels usuaris va ser molt o bastant alta, sent la franja d’entrevistats d’entre 18 i 29 anys la que més segura es van sentir.

LA REUNIÓ DE POBLE, UNA INCÒGNITA PER A L'OPOSICIÓ

El conseller d’Unió Laurediana Joan Albert Farré considera que la reunió de poble que finalment se celebrarà dilluns 23 al Centre Cultural i de Congressos Lauredià a dos quarts de nou de la nit és una incògnita. “La veritat és que és una mica un misteri tot el que envolta la reunió”, considera Farré. “Els projectes principals que la motivaven, el ràfting i la tirolina, sembla que han decaigut malgrat tota la despesa”, va expressar. Farré va manifestar que les al·legacions que volien fer pel projecte de la tirolina no van arribar a bon port després que el comú deixés en suspens el projecte. Farré, que no va valorar el projecte de la tirolina, va explicar que des d’UL es creu en Naturlandia, així com en projectes que asseguri la supervivència i la bona administració “perquè garanteixi que pugui ser un motor per a la parroquia i el país”. D’altra banda, des de Desperta Laurèdia, Cerni Cairat va manifestar que encara es desconeix el format de la reunió, si serà per informar sobre els dos projectes o sobre la situació general de la parròquia. En tot cas, espera que es permeti el debat. “Tot i la demora, és bo que la ciutadania tingui veu”, va explicar Cairat, que va lamentar no haver rebut resposta a les al·legacions.

tracking