Poblet de Nadal

Andorra la Vella té l'objectiu de potenciar el sector gastronòmic

El Poblet de Nadal amb el tió gegant i el Pare NoelCOMÚ ALV

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

L’edició d’enguany del Poblet de Nadal (que se celebrarà entre el 29 de novembre i el 29 de desembre) té com un dels objectius potenciar el sector gastronòmic. Així ho va explicar la consellera del comú Mònica Codina, en manifestar que amb el nou espai “les parades tenen, en certa manera, l’obligació d’oferir el tast dels productes que ofereixen”. En la present edició el mercat s’ampliarà fins a 39 casetes.

La cònsol major, Conxita Marsol, va indicar que el Poblet “pot créixer, però dins d’aquesta zona perquè es vol potenciar la part alta de Meritxell i el centre històric”. A més a més, va remarcar la voluntat que volen “que aquest poblet s’acabi convertint en un referent al sud d’Europa”, tot destacant la importància que tenen aquest tipus de mercats als estats del centre i el nord d’Europa i la manca que hi ha a la zona sud del continent. El pressupost total que s’ha destinat al Poblet de Nadal és de prop de 400.000 euros; en aquests números també s’inclouen els 25.000 euros que hi destina Andorra Turisme.

tracking