ESCALDES

The Shopping Mile reunirà tots els comerciants del centre

Les associacions de Meritxell, Carlemany
i el Fener Boulevard quedarien agrupades

The Shopping Mile reunirà tots els comerciants del centreARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Associació de Comerciants de l’avinguda Carlemany podria desaparèixer com a tal, així com la resta d’agrupacions que conformen l’eix comercial d’Andorra la Vella, les quals quedarien agrupades sota el segell The Shopping Mile. Així ho va deixar entreveure en declaracions al Diari la presidenta en funcions de l’Associació d’Escaldes-Engordany, Susagna Venable, malgrat remarcar que ara com ara la decisió no està presa i que caldrà esperar a saber què decideixen els venedors en assemblea.

Per la seva banda, la presidenta de The Shopping Mile i de l’Associació de Comerciants de l’avinguda Meritxell, Sònia Yebra, va assenyalar que aquesta qüestió no està tancada i va declinar fer declaracions sobre el tema.

Racionalització

Amb tot, Venable sí que va expressar que, segons el seu criteri personal, el fet de fusionar les associacions de l’avinguda Carlemany, l’avinguda Meritxell i el Fener Boulevard seria un pas natural. “The Shopping Mile es va crear perquè, al cap i a la fi, tots formem part de la mateixa avinguda. Les problemàtiques són les mateixes, així que té sentit que discutim les nostres problemàtiques en un mateix espai”, va explicar en declaracions al Diari.

A més, va remarcar que de cara als visitants és molt més racional estar agrupats tots sota una mateixa entitat, ja que aquests no entenen de “parroquialismes”, així com per potenciar les polítiques de Govern. “El pla estratègic de l’executiu ens assenyala com el principal eix comercial, així que és lògic prendre decisions conjuntament”, va afirmar.

Malgrat això, però, va dir que no hi ha cap data assenyalada per prendre la decisió ni va poder definir en quin moment abordaran el tema en assemblea, tot i que va apuntar que en cap cas serà abans de les comunals.

tracking