El comú ampliarà el wifi a The Cloud, Guillemó i Callaueta

L’equip de govern vol incentivar l’afluència de turistes a Prada Ramon i el centre històric

El comerç confia que la reforma del carrer Callaueta reactivi la zonaFernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La plaça The Cloud, la Guillemó i el carrer Callaueta disposaran “en les properes setmanes” de wifi gratuït al carrer, segons va explicar ahir la consellera de Desenvolupament Estratègic i Comercial i de Projectes Participatius d’Andorra la Vella, Meritxell López. Amb aquesta proposta, aprovada ahir en junta de govern, el comú vol “ampliar el servei” que s’ofereix als que visiten el país i incentivar l’afluència de turistes i l’activitat econòmica a Prada Ramon i el centre històric de la parròquia.

Fonts del comú van apuntar que el servei de connexió a internet de franc, que ja existeix a l’avinguda Meritxell, s’ampliarà a altres zones de la ciutat “en funció de les demandes i les necessitats” dels comerciants, els visitants i els veïns de la parròquia.

INAUGURACIÓ DE CALLAUETA

López també va revelar que els actes d’inauguració del nou car­rer Callaueta se celebraran el cap de setmana del 12 i el 13 de juny. Tot i que la consellera no en va voler detallar el programa perquè es presentarà dilluns vinent en roda de premsa, va explicar que inclourà diverses activitats “d’animació i culturals per a totes les edats”. López va recordar que la festa ha estat una iniciativa de l’Associació de Comerciants de Riberaygua i travesseres. Les obres per fer el carrer Callaueta per a vianants van començar a mitjan gener i van acabar fa 15 dies.

tracking