SOCIETAT

Sant Julià clourà els actes de la festa major a les 21.30h, una hora abans del permès per Salut

La Passa, el Ball Cerdà i les sardanes es tornaran a celebrar i la jornada dedicada a les tradicions, retorna a la plaça Major

La cònsol menor Mireia Codina i la Cap de servei d'activitats culturals, Laura Rogé a la roda de premsa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú de Sant Julià de Lòria ha decidit avui que la festa major clourà a dos quarts de deu del vespre, tot i que el ministeri de Salut va anunciarque els concerts de les festes majors haurien d’acabar a dos quarts d’onze de la nit, a la parròquia laurediana ho faran una hora abans. Lacònsol menor Mireia Codina ha explicat durant la roda de premsa de presentació que "ja que els bars i restaurants no tindran una Festa Major normal on ells acostumen a fer força calaix volem que amb els tancaments que hem establerts es vegin compensats d’una altra manera".

Una altra novetat d'enguany, segons informa l'ens comunal en un comunicat, és queLa Passa, el Ball Cerdà i les sardanes es tornaran a celebrar i també que la jornada del dilluns dedicada a les tradicions, retorna a la plaça Major gràcies a un espai addicional que està en vies d’acabament,i que ha estat possible per l’acord de cessió del comú amb dos propietaris. D'altra banda, tots els esdeveniments son de lliure accés sense necessitat de reserva tret de La Passa a la qual les parelles, en un màxim de 30 o 40, s’hauran d’apuntar prèviament abans del 22 de juliol.

Una altra de les diferències respecte dels anys en què se celebrava amb normalitat, La Passa no acabarà a la plaça Major, sinó que ho farà a la de la Germandat per qüestió d’amplitud d’espais. També tornarà les atraccions de fira que tancaran ados quarts d’onze de la nit. Segons el comú, el pressupost d’enguany és d’uns 90.000 euros, superior al de l’any passat, però lluny dels aproximadament 180.000 que es destinaven abans de la pandèmia.

tracking