L'apicultura, el ioga i una ruta pel romànic, atractius turístics

La capital ofereix una dotzena d’activitats per a la campanya d’estiu

L'apicultura, el ioga i una ruta pel romànic, atractius turísticsCOMÚ D'ANDORRA LA VELLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Viure l’experiència de ser apicultor per un dia per conèixer el procés de producció i recol·lecció de la mel després de fer una passejada per descobrir la història del poble de Santa Coloma; coronar una excursió al Bosc negre amb una sessió de ioga, o conèixer els secrets del romànic d’Andorra la Vella, amb la visita a la capella de Sant Andreu i l’església de Sant Esteve inclosa. Són les tres activitats noves que ofereix aquest estiu Andorra la Vella i que s’inclouen en els dotze itineraris per descobrir la parròquia des del vessant turístic.

A banda de les novetats, segons va explicar ahir el comú de la capital en un comunicat, es mantenen les activitats d’altres anys, que tenen molt bona acollida, com les visites teatralitzades que es fan al llarg de l’estiu pel centre històric i el poble de Santa Coloma, visites guiades al centre històric per conèixer punts d’interès com Casa de la Vall o el barri antic, itineraris pel rec del Solà, i sortides a la vall d’Enclar i la vall de Santa Coloma, la vall del Madriu-Perafita-Claror i als miradors de l’Obaga.

L’objectiu, amb tots els itineraris, és potenciar la riquesa del patrimoni cultural i natural de la parròquia. Especialment es vol posar èmfasi en el vessant natural d’Andorra la Vella i Santa Coloma, que disposa de molts camins i rutes de muntanya per recórrer.

El conseller de Cultura i Promoció turística, Miquel Canturri, va assenyalar que amb aquest reguitzell d’activitats es vol oferir als visitants una sèrie de propostes diferents i atractives en què la natura i els espais històrics d’Andorra la Vella i Santa Coloma siguin l'eix vertebrador.

tracking