PARRÒQUIES

Els mercats d'estiu tornen a la parròquia encampadana

Les parades a l'aire lliure d'artesania i comerç d'inspiració medieval començaran aquest cap de setmana a Encamp

Parades d'artesania durant tot el cap de setmana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els mercats d'estiu tornen a Encamp, concretament a la plaça de Sant Miquel i als carrers dels voltants des d'avui fins diumenge 18 de juliol. Segons informa el comú, el mercat d'artesania i comerç d'inspiració medieval torna com a mesura de dinamització dels caps de setmana d'estiu de la parròquia. Les parades a l'aire lliure estaran muntades tot el dia fins a les 22h. Aquesta iniciativa, segons l'ens comunal,s’emmarca en les accions i mesures incloses en el pla de reactivació econòmica, a través d’activitats complementàries a l’oferta turística, cultural i esportiva.

Enguany com a novetat, hi haurà l'actuació musical del grup Euphoria a les sis de la tarda a l'escenari de la plaça de Sant Miquel i dues visites guiades, dissabte i diumenge a les 11 h per descobrir el Tremat i la Mosquera.

Els mercats començaran aquest cap de setmana a Encamp, i continuaran el caps de setmana del 23 al 25 de juliol i del 27 al 29 d'agost a la plaça de l'església del Pas de la Casa, i del 10 al 12 de setembre, una altra vegada, a Encamp.

tracking