CIRCULACIÓ

Afectacions de trànsit a Escaldes per la festa major

El comú tancarà l'aparcament del Parnal aquests dies, lloc on s'hi muntaran les atraccions de fira

La parròquia d'Escaldes-EngordanyMobilitat

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El Departament de Mobilitat ha notificat mitjançant les seves xarxes socials que en els pròxims dies, diferents carrers i avingudes de la parròquia d'Escaldes-Engordanypatiran talls de trànsit per obres així com per la Festa Major escaldenca.En primer lloc avuil'avinguda Consell de la Terra romandrà tallada de les 09:30 h a les 22 h, entre el carrer de la Constitució i l'avinguda François Mitterrand, incloses les voravies. Demàdimarts 20 de juliol, el carrer Paraires romadanrà tancat de les 08:00h a les 20h, entre la rotonda de les Nacions Unides i l'avinguda Consell de la Terra. El pròximdimecres 21 de juliol, el carrer Santa Anna estarà tancat de les 11:45h a les 12:45, entre l'avinguda Copríncep de Gaulle fins a l'encreuament amb l'avinguda de les Escoles.

Per altra banda, del 22 al 27 de juliol la circulació d'alguns carrers estarà tallada amb motiu de la Festa Major: l'avinguda de les Nacions Unides des del carrer Constitució fins al Passatge A. de Caboet. F. Mitterrand des de l'av. Consell de la Terra fins al c. J. Viladomat. El dia 23 de juliol de 2021 de les 18.00 a les 19.30 hores aproximadament, estarà tancada l'avinguda Pont de la Tosca en el tram comprès entre la rotonda d'Engolasters fins a l'avinguda De les Escoles (les afectacions del trànsit són a l'av.inguda Del Ferner, carrer Picó i carrer Santa Anna).El dia 26 de juliol de 2021 de 12.00 a les 14.00 hores aproximadament, estarà tancada l'avinguda Pont de la Tosca en el tram comprès entre la rotonda d'Engolasters fins a l'avinguda de les Escoles les afectacions del trànsit són a l'avinguda Del Fener, carrer Picó i carrer Santa Anna). El mateix dia a les 21.45 hores estarà tancada l'avinguda Esteve Albert (les afectacions del trànsit són al c. Manel Cerqueda i Escaler), i c. Paraires + zona sota Dama de Gel (Consell d'Europa-Andorra la Vella).

Tancament de l'aparcament del Parnal

El comú també ha notificat que l'aparcament del Parnal romandrà tancat amb motiu de la festa perquè serà on els operaris muntaran les atraccions de fira.

Tall de la carretera de la Comella

El comú d'Andorra la Vella ha informat que aquest migdia s'ha procedit a tancar la carretera de la Comella, passada la urbanització Comella Park, amb la connexió amb la parròquia d'Escaldes-Engordanyperquè s'hi estan duent a terme els treballs de desembrossament derivats del temporal de la setmana passada. L'accés als habitatges de la zona, però, no queda afectat pel tall.

Aparcament del Parnal

tracking