Prova pilot de recollida de residus porta a porta a Santa Coloma

Es posarà en marxa el setembre, durarà fins a finals d’any i afectarà a 514 llars

Roda de premsa de la presentació de la prova pilot de recollida de residus porta a porta a Santa Coloma

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Aquest migdia la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol i el conseller de Sostenibilitat i Innovació, Gerard Estrella, han presentat la prova pilot de recollida de residus porta a porta que té com a lema “una deixalla un color”.

Conxita Marsol ha declarat que la finalitat és que “la gent classifiqui millor i generi menys residus”. Un dels altres grans objectius del projecte és poder retirar els contenidors de la via pública per millorar la neteja i els olors dels carrers de la ciutat. El conseller de Sostenibilitat i Innovació, Gerard Estrella, ha apel·lat a la col·laboració dels ciutadans i ha destacat que “Andorra la Vella és la parròquia on les llars generen més brossa”.

Aquesta prova pilot, que s’iniciarà a mitjans de setembre i durarà fins a finals d’any, afectarà a 514 llars del cedre de Santa Colom. Abans de començar la recollida, s’informarà als veïns de la correcta separació de la brossa i se’ls facilitarà bosses per fer la separació de residus. Segons ha informat el comú, la brossà s’haurà de treure entre les 21 hores i mitjanit i la recollida es realitzarà des de les 22 hores fins a la una de la matinada. També s’habilitarà una petita deixalleria ubicada a l’aparcament del cedre perquè els veïns puguin dipositar les deixalles fora dels horaris quan no puguin fer-ho en les hores establertes.

tracking