Ferit un ciclista en un sinistre al Coll d'Ordino

Es troba a quiròfan perquè li suturin una ferida al coll que no afecta cap òrgan vital

Hospital de Meritxell.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un ciclista ha resultat ferit a causa d'un accident cap a les 12 hores del migdia al quilòmetre 8 de la carretera del Coll d'Ordino. Segons ha comunicat el cos de policia, es tracta d'un home resident de 28 anys que praticava l'esport amb una bicicleta de carretera de la marca WILLIER. En l'accident no hi hauria hagut cap vehicle ni cap persona més implicada, segons fonts policials.

El Servei d'Emergències Mèdiques l'ha traslladat a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell on actualment li estan realitzant una intervenció persuturar-li una ferida al coll. Segons informen fonts de l'hospital, aquesta lesióno afecta cap òrgan vital i es preveu que, de moment, quedi ingressat en observació.

Després de rebre l'avís, el cos de bombers del parc de La Massana i el grup de rescat de muntanya han intervingut aquest matí per rescatar el noi de 28 anys, que havia quedat atrapat en una tanca després d'haver caigut. Els ferros de la reixa haurien estat la causa de la ferida al coll.Els agents policials també s'han desplaçat a la zona després de rebre l'avís dels bombers a les 11.57 hores d'aquest matí.

tracking