rEPORTATGE

Final rodó de la Festa Major de la Capital

Conxita Marsol, cònsol major d’Andorra la Vella, valora positivament les quatre jornades de Festa Major i felicita la ciutadania pel seu comportament.

Un instant del concert de Love of Lesbian.Comú d'Andorra la vella / Tony Lara

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Concurs de castells de sorra, sardanes amb la cobla La Principal de la Bisbal, un concert per a infants amb el grup Pastoret Rock Kids, un espectacle de circ i dos concerts. Aquests van ser els actes que van marcar l’última jornada de Festa Major de la capital. “En faig una valoració molt positiva. Fa uns mesos no ens hauríem pogut imaginar que hauria anat tan bé”, va assegurar la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol. “Hem treballat molt i ha estat difícil. Cada mes canviaven coses i ens hi hem hagut d’adaptar. Segur que hi ha aspectes a millorar però estem molt contents”, va afegir.

Després d’haver participat a les sardanes que, com ja és habitual, van tenir lloc a la plaça del Poble, Marsol va fer públic el seu agraïment cap a la ciutadania. “La gent ha participat, però ha participat amb moderació. Tothom s’ha repartit en diferents actes. Hem estat a tot arreu però en una mesura justa”, va puntualitzar. De fet, com ja havia explicat la cònsol, un dels objectius de la diversitat d’actes va consistir a repartir la ciutadania en diferents punts de la vila per minimitzar el risc de contagi. “Jo crec que ho necessitàvem. Ahir quan vam acabar el Ball del Contrapàs vam poder apreciar que hi havia un sentiment d’il·lusió i alegria entre la gent”, va recordar, per afegir que “una mica de festa és bo i es necessita”.

Amb relació als tres concerts grans que han tingut lloc aquests dies a l’aparcament del Parc Central, Marsol va considerar que havien funcionat molt bé. “No ens agrada fer pagar, sempre ho hem dit, però aquest any havíem de controlar els aforaments d’alguna manera i saber qui anava a cada acte. I és el que hem fet”, va remarcar. Pel que fa a l’última actuació, que el comú va reservar al grup barceloní Love of Lesbian, el cap de cartell d’aquesta edició, Marsol va avançar que el concert s’acabaria tancant amb una xifra que podia variar entre les 1.200 i les 1.300 persones. “És el que ens agrada. Que la gent ho pugui celebrar en un espai obert”, va concloure.

tracking