Concurs per a la segona fase de les obres del pont tibetà

Recreació del pont tibetà.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Canillo va fer públic al BOPA ahir al matí la convocatòria d’un concurs públic nacional, amb caràcter d’urgència, per a l’execució de l’obra “Accessos a la passarel·la tibetana sector 2”, és a dir, les casetes de fusta on hi haurà la recepció i el punt d’informació i les baranes de fusta que es posaran per accedir a la passarel·la. Aquesta és una de les darreres intervencions abans que s’inauguri el nou atractiu turístic de la parròquia.

Els interessats a participar en el concurs poden retirar la documentació escaient, després del pagament del preu públic corresponent, al Servei de Tràmits de l’ens comunal o a la pàgina web del comú de Canillo amb el certificat electrònic del Govern d’Andorra. Les ofertes hauran de ser lliurades en sobres tancats i lacrats abans de les 12 del migdia del dia 3 de setembre de 2021. L’obertura de plecs es farà el mateix dia a la 1.

Transport

D’altra banda, el comú també va adjudicar ahir el servei de transport comunal a l’empresa Novatel per un període de quatre anys, tot i que també es preveu que pugui prorrogar-se per dos anys més. L’adjudicació s’ha fet per un import diferenciat en funció del volum de càrrega de passatgers que permeti cada vehicle. Concretament, el comú pagarà 33,15 euros l’hora pel bus de 20 places de capacitat, 28,45 euros l’hora pel de 13 i 26,36 euros l’hora pel de 8, tal com indica l’edicte aprovat per la corporació canillenca, publicat ahir al BOPA.

tracking