Creix el nombre de visitants a Caldea gràcies als espectacles

El termolúdic recupera l’afluència a nivells prepandèmia a l’agost

Espectacle de teles que es pot veure al termolúdic.CALDEA

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Caldea registra aquest estiu unes xifres que “l’acosten a nivells d’ingrés de la prepandèmia durant aquests primers dies d’agost”, segons van informar ahir fonts del termolúdic en un comunicat. En aquest sentit, un dels punts “més atractius” que han impulsat l’augment del nombre de visitants han estat els espectacles que des de mitjans de juliol s’han programat als spas i que encara es podran veure fins al pròxim 28 d’agost, segons detallen aquestes mateixes fonts.

Cal recordar que, quant al termolúdic, aquest estiu es fa un espectacle de teles cada migdia, que es repeteix durant la sessió nocturna, que comença poc abans de tres quarts de 10 de la nit. El xou està amenitzat per la música en directe d’un violí electrònic. Lunna, que és el nom de l’espectacle, s’escenifica a la llacuna central del centre amb l’acròbata italiana Ada Ossola, de la companyia Art and Elegance, i Javi Lin al violí, finalista del programa de televisió Got Talent. Tant els banyistes que es troben al centre del spa com les persones que sopen al restaurant Blu, amb vista a la llacuna del termolúdic, poden gaudir de l’espectacle.

D’altra banda, a l’espai Inúu, l’spa només per a adults de Caldea, cada dia a les 8 del vespre comencen les Cocktail Nights amb la música d’una DJ resident al país, i posteriorment, a partir de les 9 de la nit, s’ofereix un espectacle de pole dance acompanyat pel violinista.

tracking