Un vessament d'oli talla el trànsit tres hores a Carlemany

La circulació es va restablir ahir pels volts de les nou del vespre

Els bombers, traballant al lloc dels fets.DIARI D'ANDORRA

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El trànsit a l’avinguda Carlemany d’Escaldes es va restablir ahir pels volts de les nou del vespre després que un tram restés tancat, des de dos quarts de sis de la tarda, pel vessament d’oli que va provocar el trencament d’un tub d’una màquina industrial. Al tancament d’aquesta edició els serveis del comú ja havien acabat els treballs de neteja a la zona afectada.

El tancament a la circulació va afectar el tram entre l’avinguda de les Escoles i Copríncep De Gaulle i els vehicles es van haver de desviar pel carrer Santa Anna, per la qual cosa durant unes hores van haver de circular contra direcció. També es va veure afectada la circulació en una zona de l’avinguda del Fener, concretament des del carrer Ciutat de Sabadell.

En un primer moment, els bombers van desplaçar-se al lloc dels fets per netejar la calçada amb sepiolita, un absorbent mineral natural que permet eliminar les restes d’oli esteses pel paviment. La previsió era que la neteja es prorrogués una hora perquè la sepiolita pogués absorbir completament tot el líquid vessat, segons va informar el comú d’Escaldes, però els treballs van allargar-se unes quantes hores més.

tracking