Sortides guiades i tasts de vins a les Jornades de Cuina de Tardor

L'oferta de restaurants creix a dinou en la catorzena edició

Tret de sortida a les 14es Jornades de Cuina de Tardor de la Massana.Comú la Massana

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú de la Massana i els restaurants de la parròquia organitzen enguany la catorzena edició de les Jornades de Cuina de Tardor la Massana Fogons.

Aquest any, l’oferta de restaurants ha crescut de 14 a 19.A més, tal com ha remarcat el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà, una de les novetats més destacades d'aquesta edició són les sortides guiades a la muntanya per conèixer i recol·lectar bolets i herbes que es poden fer servir a la cuina. Una altra novetat és la incorporació dels productors locals a les jornades, que oferiran venda i degustacions dels seus productes, i dels tasts de vins, que es realitzaran els vespres de dilluns a dijous.

Pel que fa als menús, es caracteritzen per apostar per productes de temporada, com els fruits secs, els bolets i altres fruites i verdures, amb un paper destacat del bacallà i el porc. Les jornades se celebraran de l'1 al 31 d'octubre.

tracking