Balanç positiu

Les Jornades de Cuina de Tardor de la Massana acaben amb bon regust

Els restaurants han servit més menús que en les edicions passades

Participants a les Jornades de Cuina de Tardor de la MassanaComú la Massana

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La 14a edició de les Jornades de Cuina de Tardor de la Massana ha deixat bones sensacions entre els dinou establiments participants en la iniciativa. Durant sis setmanes, els restaurants han preparat menús per posar en valor la gastonomia de la parròquia i han organitzat altres activitats com un tast de vins o sortides per conèixer i recol·lectar bolets. El conseller de Turisme, Comerç i Dinamització de la parròquia, Josep Maria Garrallà, ha declarat: "El més important és posar en valor els nostres restaurants i continuar dinamitzant la Massana. Hem aconseguit no només consolidar les Jornades sió que continuïn creixent any rere any". Els participants asseguren que han servit un 20% més que en la passada edició, i que han detectat que molta gent visita la parròquia en motiu de les Jornades de Cuina de Tardor.

tracking