El comú recupera el pressupost prepandèmia per al Poblet de Nadal

La corporació destinarà 400.000 euros a l’edició d’enguany, que es publicitarà a França i a Espanya amb una campanya ambiciosa

La cònsol d'Andorra la Vella, Conxita Marsol.COMÚ D'ANDORRA LA VELLA

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Poblet de Nadal torna amb tota la seva força i esplendor. L’any passat, un període que va estar marcat pel tancament de fronteres i les restriccions sanitàries, el comú va reduir el pressupost de l’esdeveniment. Enguany, l’ens torna a recuperar els 400.000 euros habituals per a la celebració d’aquesta sisena edició, que es presenta amb més activitats i més propostes engrescadores que mai. “Ens estem convertint en un referent turístic. Creiem que durant aquest temps el Poblet de Nadal s’ha consolidat com un dels esdeveniments més importants del sud d’Europa”, va assegurar ahir la cònsol major, Conxita Marsol, en el marc de la presentació de totes les activitats.

Per aquest motiu, Marsol va informar ahir que des del comú s’ha apostat per una campanya publicitària molt ambiciosa. En aquest sentit, l’espot televisiu d’aquesta edició, que s’anomena A Andorra la Vella et regalem il·lusió, s’ampliarà a les comunitats espanyoles de Madrid, l’Aragó i València. Per altra banda, també s’emetrà a mitjans de comunicació de referència de Catalunya com RAC1 i TV3, i també a França i Occitània. “Un dels objectius és atreure el públic francès. És un atractiu perquè la gent visiti la part alta d’Andorra la Vella”, va afirmar Marsol, a més d’explicar que els darrers dies el comú havia detectat molta demanda d’informació sobre l’esdeveniment. “Sabem que hi ha molta expectativa tant en l’àmbit nacional com internacional”, va corroborar.

El Poblet de Nadal s’inaugurarà oficialment el 26 de novembre a les sis de la tarda amb l’encesa de la i·luminació de Nadal, que anirà seguida de l’obertura del mercat de Nadal a la plaça del Poble i el triple castell de focs d’artifici simultani, que tindrà lloc a les vuit de la tarda. “L’any passat va tenir molt d’èxit. Crec que és un encert ja que els focs es poden veure des de tots els punts de la parròquia”, va certificar Marsol. Quant a les novetats d’enguany, destaca l’estrena d’un nou espai gastronòmic i un concert de Nadal que durà a terme el reconegut tenor Josep Carreras i que tindrà lloc dissabte 11 de desembre al Centre de Congressos d’Andorra la Vella.

Per altra banda, hi tindran cabuda altres actes ja habituals com els espectacles itinerants –destaca l’actuació Fiers à Cheval de la companyia Quidams–, les nits de videomapatge de Casa de la Vall o altres activitats enfocades a la canalla com el joc dels Menairons, l’Oficina de Correus Màgica i la 4a cursa el Petit Santa Claus, programada per al 18 de desembre. Pel que fa al parc de Nadal, s’ubicarà com cada any a l’antiga caserna de bombers i comptarà amb una pista de patinatge i un carrusel venecià. El mercat s’obrirà tots els dijous i divendres a partir de les 17 hores i els caps de setmana d’11 a 21 hores. A partir del 20 de desembre estarà obert cada dia.

ESTRENA D'UN NOU ESPAI GASTRONÒMIC

El Poblet de Nadal estrenarà aquest any un nou espai gastronòmic que s’anomenarà Neret After Shopping. Es tracta d’un espai que s’ha descrit des del comú com un entorn “ideal on poder fer una pausa i poder degustar un bon entrepà d’autor, uns natxos o una empanada argentina tot gaudint d’una programació musical en directe amb els millors grups i DJ del país”. En aquest sentit, l’espai Neret –que tancarà de 14 a 17 hores– acollirà una quarantena d’actuacions musicals d’artistes del Principat, la programació del qual es pot consultar a través del mateix web del comú.

AGENDA

26/11/2021

Inauguració

El Poblet s’inaugurarà amb la il·luminació de Nadal a les 18 h i l’obertura del mer­cat de Nadal a les 19 h. A les 20 h tindrà lloc el triple castell de focs d’artifici.

26/11/2021

Parc de nadal

Comptarà amb una pista de patinatge i un carrusel venecià.

03/12/2021-04/12/2021

Nits de videomapatge

Organitzat per l’associació Ull Nu i l’ambaixada de França es podrà veure de 18 a 21 hores.

07/12/2021

‘Fiers à Cheval’

Un dels espectacles itinerants més visuals de l’edició, que estarà protagonitzat per la companyia Quidams.

11/12/2021

Concert josep carreras

El famós tenor actuarà al Centre de Congressos. De moment no està definida la plataforma de venda d’entrades.

18/12/2021

Cursa petit Santa Claus

4a edició de la cursa nadalenca dedicada als més petits.

tracking