mesura per revertir els efectes de la covid

Naturland no contempla allargar la seva concessió

Descarta acollir-se a la disposició addicional del pressupost

L'Airtrekk i la tirolina de Naturlandia.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Naturland descarta acollir-se a la disposició addicional del projecte de llei del pressupost que, en cas d’aprovar-se, permetria als comuns allargar les concessions fins a un 20 per cent del termini inicial per revertir els efectes de la Covid-19. El cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral, va assegurar al Diari que “Naturland no farà ús d’aquesta disposició”.

Malgrat ser una opció que el Govern va preveure per donar resposta a la petició d’Ski Andorra –que va demanar mesures que ajudessin a pal·liar els efectes que la pandèmia ha tingut sobre els camps de neu– l’articulat legal permet fer-la extensiva a qualsevol altra concessió.

El cònsol major de Sant Julià va admetre que la situació sanitària ha tingut efectes negatius en els comptes de Naturland. “La Covid sí que ha afectat, com a tot arreu. Tot i això, al desembre veurem que les xifres, malgrat ser dolentes, no ho són tant com en anys anteriors”. A més, Majoral va explicar que a “la concessió encara li queda bastant recorregut per davant, queden bastants anys. No és el mateix una concessió que acabi aquest any que una que potser li queden 20 anys per endavant”, va explicar.

El comú descarta, per tant, acollir-se a aquesta opció, ja que, a banda de la de Naturlandia, només compta amb una concessió “que tot just acaba de començar” perquè la coberta del centre cultural i de congressos albergui una planta solar fotovoltaica.

tracking