Tres espectacles itinerants acompanyaran els Reis d'Orient

Ses Majestats desfilaran per l’avinguda Meritxell sense tirar caramels

La cavalcada dels Reis d'Orient de l'any passat.tony lara

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Reis Mags d’Orient recorreran els carrers d’Andorra la Vella el 5 de gener, segons va explicar ahir el comú dela capital en un comunicat. Enguany, com ja es va fer l’any passat, s’ha optat per no llançar caramels des de les car­rosses davant l’actual situació sanitària, així com tampoc no es realitzarà la tradicional recepció en mà de les cartes dels infants. De totes maneres, segons va destacar ahir l’ens comunal, l’Oficina de Correus Màgica de la plaça Guillemó segueix oberta cada tarda entre les 17.30 i les 20 hores fins al mateix 5 de gener perquè els nens i nenes que ho vulguin puguin entregar la seva carta.

Tot i aquest canvi, Ses Majestats mantindran la cavalcada i sortiran a les sis de la tarda des de l’avinguda Meritxell per recór­rer l’eix comercial fins a la plaça Príncep Benlloch. El seguici reial estarà conformat per les carrosses dels tres Reis Mags d’Orient: Melcior, Gaspar i Baltasar, a més de la del patge reial. La desfilada començarà amb una batucada anunciant l’arribada a la ciutat dels protagonistes de la nit que saludaran els més menuts pels carrers de la capital. A més, els acompanyaran tres espectacles itinerants de gran format per part de la companyia Mademoiselle Paillette, que desfilarà amb xanquers, actors i malabaristes. La cavalcada finalitzarà amb una salutació i parlament dels Reis d’Orient des del balcó de la casa comuna, on seran rebuts pels cònsols, Conxita Marsol i David Astrié.

Inicialment la cavalcada d’enguany s’havia de fer conjuntament amb Escaldes-Engordany, però quan les dades van començar a empitjorar la Unió Proturisme va decidir recular per prevenció. Finalment, Escaldes farà una desfilada amb una sola carrossa i també sense caramels i els infants podran portar la carta amb cita prèvia.

tracking