Successos

Detingut un dels implicats en l'accident de Canillo

El conductor, un home resident de 25 anys, és arrestat per un delicte contra la seguretat col·lectiva i per un altre de lesions per imprudència

Accident a Canillo per un conductor que dona positiu en drogues
Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir diumenge a la tarda el conductor del VW Golf 2.0 TDI amb matrícula andorrana implicat en l’accident múltiple de Canillo. L’home, resident de 25 anys, va ser arrestat per un delicte contra la seguretat col·lectiva després de donar un resultat positiu en una prova de control de drogues salivar i per un delicte de lesions per imprudència. La topada va provocar quatre ferits lleus.

El sinistre va tenir lloc al punt quilomètric 11,4 de la carretera general 2, a l’altura de l’església romànica de Sant Joan de Caselles. La policia va rebre l’avís de l’accident poc després de les set de la tarda.

A part del VW Golf, hi va haver tres turismes més implicats –dos Dacia Duster, un amb matrícula del Principat i l’altre amb matrícula espanyola, i un Chevrolet Nubira amb matrícula espanyola – i una autocaravana model Sea M700, també amb matrícula del país veí del sud.

El conductor del Dacia Duster amb matrícula andorrana –un home resident de 21 anys– i la conductora i els passatgers del Chevrolet Nubira –una dona i dos homes no residents de 20, 21 i 23 anys, respectivament– van resultar ferits arran de la topada. Els quatre lesionats van rebre l’alta ja que només van patir contusions lleus, segons van informar al Diari fonts de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell.

D’altra banda, fonts de la policia també van informar que ahir poc abans d’un quart d’onze del matí va tenir lloc a l’avinguda Fiter i Rossell d’Escaldes-Engordany, a la zona del pont dels Escalls, un atropellament de dues persones per part del conductor d’un 4x4 de la marca Ford, model Ranger, amb matrícula del Principat. Un dels vianants –un home resident de 51 anys– va resultar il·lès, mentre que l’altre –un home de 73 anys– va patir un lleu cop al cap i ahir mateix va rebre l’alta d’urgències.

D’altra banda, ahir a tres quarts de quatre de la tarda la policia va rebre l’avís d’un altre accident. La topada, en què van estar implicats un Renault Megane amb matrícula del Principat i una bicicleta de carretera, va tenir lloc a la carretera general 3, a l’altura de la rotonda de Sornàs. El ciclista, un home resident de 57 anys, va ser ferit en el sinistre.

Baralla a cops de puny

Finalment, cal destacar que la policia va detenir el passat 31 de desembre poc abans de la una de la matinada un resident de 51 anys al Pas de la Casa per un delicte contra la integritat física i moral. El detingut, treballador d’un local d’oci nocturn, va iniciar una baralla a cops de puny amb una persona a qui havia prohibit l’entrada al local perquè l’aforament estava ple. La batussa va començar arran d’una discussió. El detingut va provocar ferides sagnants al rostre de la víctima.

DESALLOTGEN UNA FESTA MULTITUDINÀRIA

La policia va desallotjar una festa multitudinària que va tenir lloc a la plaça de Sant Josep i a la dels Vaquers del Pas de la Casa la nit de Cap d’Any. S’hi van congregar entre 100 i 200 persones, sense respectar les mesures de seguretat.

desallotgen una festa multitudinària

tracking