Comú d'encamp

Inici de les obres de millora de la canalització a la Mosquera

El trànsit rodat estarà tallat en diferents trams fins al 8 de març

Obres al carrer de la Mosquera.Comú d'encamp

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El comú d’Encamp iniciarà demà els treballs per a la reforma de les canalitzacions de l’aigua potable i de la xarxa elèctrica del carrer de la Mosquera, unes obres que implicaran una millor eficiència de la xarxa d'aigua, evitant filtracions i fugues derivades d'una xarxa força antiga. Les obres formen part del pla de millora i embelliment de l’entorn urbà endegat pel comú i la previsió és que es desenvolupin des del 8 de febrer fins al 5 de març, aproximadament i sempre en funció de les condicions meteorològiques.

Els treballs es dividiran en quatre fases per disminuir al màxim possible les afectacions. El trànsit rodat estarà tallat en les diferents zones d’actuació i durant el següent horari: de dilluns a divendres de les 8.00 a les 18.00 hores i dissabte de les 8.00 a les 14.00 hores. Pel que fa al primer tram, que comprèn la cruïlla del carrer Cavallers amb la cruïlla del carrer de la Mosquera, els treballs es realitzaran del dimarts 8 de febrer al dissabte 12 de febrer. En el segon tram, davant dels edificis núm. 10 i 12 del carrer de la Mosquera, les obres es desenvoluparan del dilluns 14 de febrer fins al divendres 18 de febrer.

Amb relació al tercer tram, comprès entre l’edifici núm. 9 del carrer de la Mosquera fins al carrer dels Cavallers, s’hi treballarà del dilluns 21 de febrer al dissabte 26 de febrer. Finalment, el quart tram, que va des de l’edifici núm. 9 del carrer de la Mosquera al carrer de Sant Miquel, estarà en obres des del dimarts 1 de març fins al dissabte 5 de març. Una vegada finalitzin els treballs esmentats, es procedirà a asfaltar de nou el carrer de la Mosquera, així com el carrer de Sant Miquel. Es calcula que la pavimentació es farà del 7 a l’11 de març.

tracking