Litigi judicial per l'adjudicació del servei de bus a demanda

La companyia de transports porta la decisió del comú a la Batllia

Un dels busos del servei a demanda.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La societat Montmantell ha presentat un demanda contra el comú d’Escaldes per l’adjudicació del servei de bus a demanda del 19 de maig de l’any passat que ha estat admesa a tràmit per la Batllia, segons va publicar ahir el BOPA.

La companyia inicia la via judicial després de la denegació per silenci administratiu del recurs que va presentar el 25 de juny passat contra l’acord del comú, i la Batllia fa pública l’admissió a tràmit de la causa perquè s’hi puguin adherir totes les persones que tinguin un interès directe i legítim en l’objecte del present judici.

El comú escaldenc va adjudicar el servei de transport públic a demanda en zones periurbanes de la parròquia a l’UTE formada per Viatges Soldevila i Taxis Soldevila per un import de 198.200 euros.

L’octubre de l’any passat la Batllia ja va admetre a tràmit una demanda presentada per la societat Montmantell, concessionària durant la temporada d’estiu del 2020 del servei d’autobús del centre de la parròquia a Engolasters, contra la decisió del comú de rebutjar un recurs de l’empresa contra la no renovació de contracte per al 2021.

El contracte signat entre el comú i l’empresa el 2020 establia que l’acord era prorrogable fins a sis anys més, però també deia que s’ha de renovar per períodes anuals. És a dir, que el contracte s’ha de renegociar cada any entre les dues parts.

tracking