El comú informa de talls de circulació per les obres al Solà

El cònsol major ha explicat els detalls i les afectacions.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La primera fase del projecte de condicionament del pujador dels Fontanals del Pui començarà la setmana vinent i s’allargarà durant un mes, segons va explicar ahir el cònsol major, Josep Majoral, en una reunió de poble al Centre Cultural i de Congressos Lauredià en què van participar una cinquantena de veïns. Mentre durin els treballs el pas per als vianants estarà garantit, tot i que la zona de les escales romandrà tancada. A més, l’accés a la zona des de la rotonda del Solà també estarà tancada i la circulació per als vehicles des dels aparcaments fins a la carretera de Fontaneda serà de doble sentit.

La segona fase de les obres començarà la setmana del 14 de març i s’allargarà fins a la del 4 d’abril. Durant aquest període la zona de les escales també estarà tancada als vianants. Majoral també va informar en la reunió que l’accés als aparcaments estarà prohibit de nou del matí a set del vespre.

Les obres estan adjudicades a Construccions Fernando i Fills per un import de 124.329,73 euros. El projecte ve motivat pel cert risc que hi ha a l’encreuament del pujador i el nou vial.

tracking