El comú instal·larà divuit noves càmeres de seguretat

Càmeres de seguretat a la Massana.Fenando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú de la Massana instal·larà divuit càmeres de seguretat. Ja s’ha publicat al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra un concurs públic per al subministrament i muntatge. Algunes càmeres serviran per renovar dispositius malmesos, concretament a l’edifici comunal de la Serradora. Les altres s’instal·laran a Arinsal i a la zona del Prat Gran-Prat de la Ribera.

La instal·lació d’aquestes càmeres dona continuïtat a les mesures posades en marxa el 2019, amb la finalitat de “guanyar amb seguretat”. El 2020 el comú va aprovar una modificació del decret de regulació dels fitxers de dades personals relacionat amb l’enregistrament de les imatges de les càmeres de titularitat pública per aclarir els usos d’aquests dispositius.

Les imatges només poden ser utilitzades amb la finalitat que es descriu al decret, és a dir, la protecció d’edificis comunals, la seguretat viària i el control d’aparcaments. Les ofertes s’hauran de presentar en sobre tancat, abans de les dotze del migdia d’avui mateix.

tracking