El tiquet senzill dels busos a demanda costarà un euro

El servei serà gratuït per als menors d’11 anys i els majors de 65

L'aplicació per demanar els busos.Comú Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d’Encamp posarà pròximament en marxa un servei de busos a demanda Uclic. El bitllet senzill costarà un euro, l’abonament de deu viatges, vuit euros, i el de 100 viatges, 50 euros. Els microbusos, de set places, operaran entre les zones del centre, Vila, Valira Nova i la Bartra, els Cortals fins a les Pardines i les Bons. Els menors d’11 anys i els majors de 65 podran accedir gratuïtament al servei.

Encamp ha destinat 61.632 euros a l’Uclic, la prova pilot de bus a demanda a la parròquia. El Butlletí Oficial del Principat d’Andorra informa de la contractació per concurs públic del servei a l’empresa Novatel, SAU. Aquesta prova durarà un any des del moment que el servei entri en funcionament.

El comú oferirà diversos abonaments: a part del bitllet senzill a un euro es podran comprar bons de deu viatges a vuit euros, de 20 viatges a 15 euros, de 30 viatges a 20 euros, de 50 viatges a 30 euros i de 100 viatges a 50 euros. Aquests abonaments es podran comprar al comú i a l’oficina de Turisme de la parròquia. Els usuaris podran comprar el bitllet senzill directament al bus o bé a través de la plataforma Mou_T_B.

El servei funcionarà en una franja horària de vuit hores al dia, amb horaris adaptats segons els dies laborables (de 7.30 a 9.30 h, de les 13 a les 15 h i de les 17 a les 21 h) i els caps de setmana i festius (de 10 a 13 h i de 16 a 21 h).

tracking