Preocupació al PS per la imatge del Pas de la Casa

Volen saber com es treballa per tornar a ser un “destí de qualitat”

Els consellers de PS+Independents d'Encamp.PS

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El grup del Partit Socialdemòcrata+Independents d'Encamp va manifestar ahir la seva preocupació envers la imatge que asseguren que s'està projectant del Pas de la Casa com a destí “d'esquí de borratxera”. Per aquest motiu, van demanar al comú informació de com està treballant la corporació per revertir la situació, segons van informar en comunicat de premsa.

Concretament, els consellers comunals David Rios i Enric Riba van fer una petició al comú perquè els detalli les accions que s’estan realitzant per retornar al Pas de la Casa la condició de destinació d’esquí de qualitat. En aquest sentit, van demanar saber si s'ha previst fer alguna reunió amb les agències receptores de turisme que treballen al Pas de la Casa i amb el servei comercial de Saetde per veure “com disminuir el contingent dels grups que s'hi allotgen i que causen aldarulls, molèsties, deixant deixalles diverses per tot arreu i que resulten perjudicials”.

Tanmateix, van proposar realitzar estratègies i polítiques d'ofertes destinades a famílies amb un preu del forfet adaptat a aquest tipus de clientela. Tot amb l'objectiu de retornar la imatge de destí de "referència i qualitat" al Pas de la Casa.

D’altra banda, Rios i Riba van aprofitar per informar-se sobre les activitats de Nadal organitzades, tant al Pas de la Casa com a Encamp, i van demanar quina ha estat l’afluència de públic a cada esdeveniment proposat.

tracking