PARRÒQUIES

La campanya dels calçots de la Massana s'allarga fins a l'abril

Els restauradors fan un bon balanç de les Jornades de Cuina d’Hivern

Una de les restauradores de les jornades de cuina d'hivernComú de la Massana

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La campanya dels calçots de la Massana Fogons s'allarga fins al mes d'abril, segons informa el comú de la parròquia en un comunicat. Tot i que les Jornades de Cuina d'Hivern ja s'han tancat, el producte està tenint una bona acollida i alguns restauradors afirmen que estan tenint una temporada rècord. Així, els restaurants que mantenen el Menú Calçots sónCal Silvino, Borda Eulari, Émo-Hotel Palomé, l’Hort de Casa, la Minjadora del Sinquede, Don Piacere i Toc-Club Anyós Park.

Per altra banda, durant tot el mes de febrer s'han fet les Jornades de Cuina d'Hivern sota la marca gastronòmica de La Massana Fogons, que segons les enquestes fetes als restauradors, enguany han tingut una bona acollida,amb una mitjana de més d’un centenar de venuts per cada restaurant participant. A més, els restauradors també valoren el grau de satisfacció dels clients, que han mostrat el seu interès per descobrir plats i productes locals, segons informa el comú.

tracking