Formació vial pels més petits a Sant Julià

Alumnes de Batxillerat Professional Socioeducatiu del Centre de Formació Professional d'Aixovall han presentat una proposta pels infants de l'escola bressol

Mireia Codina, Maria Servat i Sergi Salvadó durant la presentació dels alumnesComú de Sant Julià

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una aula d'alumnes de Batxillerat Professional Socioeducatiu del Centre de Formació Professional d'Aixovall han presentat una propostade projecte per iniciar en la seguretat viària als infants de l'escola bressol aquest dijous davant la cònsol menor, Mireia Codinala consellera de Social, Maria Servat i el coordinador de l’escola bressol Laurèdia Xics, Sergi Salvadó, segons informa el comú en un comunicat. En aquest sentit, el projecte està format per una cançó, dos recorregut, un conjunt d'imatges relacionades amb aquests recorreguts, un conte i la plantilla del logo per marcar els traçats.

Anteriorment a la presentació d'avui, els alumnes van mostrar a principis d'any una proposta de projecte per aquests infants que fins ara no disposaven de material adreçat a la seva edat. Així, es va fer arribar al comú que va seleccionar el que considerava més apropiat per als infants i els alumnes van començar a elaborar la proposta definitiva del projecte.

Durant la presentació, Codina ha assegurat que l'ens comunal està interessat en implamentar-lo de cara a l'any vinent i s'ha acordatuna nova trobada amb els alumnes per fer-los el retorn, ambalgunes modificacions proposades per la corporació tot i que respectantla base troncal de la iniciativa.

Per altra banda, la corporació comunal assegura que el projecte té interèsperquè el Pla d’Educació Viària de l'executiu comença a partir dels quatre anys, però molts dels infants de l’escola bressol ja caminen i per això es creu necessari que coneguin els perills que hi ha a la via pública. En aquest sentit, els estudiants han volgut estudiar els recorreguts més habituals dels infants que són el que va des de l'escola fins a LAUesports i un altreque va al parc del Prat delSenzill. Per això, el comú informa que per facilitar els desplaçament i seguint el camí escolar dels més grans,proposen pintar en color verd uns esquirols en la zona segura de la vorera per on circularan els infants.

tracking