L'eixample de la carretera de Sispony estarà enllestit aquest any

El servei de tràmits del comú es trallada a la planta baix per fer-lo més accessible

Consell de comú de la Massana.COMÚ DE LA MASSANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El consell de comú de la Massana ha aprovat avui a primera hora del matí l'autorització d'un suplement de crèdit per un import de 793.715,16 euros per finançar els treballs d'eixample de la carretera secundària 321. L'obra consisteix en la segona fase dels treballs iniciats l'any passat a l'altura del Camí del Pou per eixamplar el vial i dotar-lo d'una voravia segura per als vianants. Les obres, que el comú preveu licitar d'aquí a un mes, completaran l'eixample de la CS-321 des de Terra Mora fins al centre de la Massana. La corporació no s'haurà d'endeutar, ja que s'utilitzaran recursos de tresoreria per pagar-les. La cònsol major, OlgaMolné, ha remarcat que la voluntat del comú és "unir els pobles amb el centre" de la parròquia perquè tothom s'hi pugui desplaçar caminant "d'una manera segura".

Paral·lelament, el consell també ha donat el vistiplau a un suplement de crèdit de 350.000 euros i un crèdit extraordinari de 175.000 per a l'adequació de l'espai on hi haurà les noves oficines del servei de tràmits del comú, d'una banda, i per a la reforma de la casa pairal, de l'altra. La cònsol menor, Eva Sansa, ha explicat que el servei de tràmits, que fins ara és a la primera planta de casa comuna, es traslladarà a la planta baixa per fer-lo més accessible als ciutadans. El plec de bases de les obres s'aprovarà en la propera sessió de consell de comú. Per la seva banda, la consellera de Benestar i Gent Gran, Francesca Guerrero, ha detallat que les obres a la casa pairal es faran a l'estiu. El comú finançarà aquests projectes mitjançant la disminució de tresoreria.

D'altra banda,Molnéha revelat que la setmana passada va mantenir una reunió amb el ministre de Territori i Habitatge, VíctorFilloy, per parlar de l'estat de les obres de construcció d'una voravia en un tram de la CG-4 i la CG-5 entre la Massana, Erts i Arinsal.Molnéha explicat que ha recollit les demandes d'agilitzar els treballs fets per alguns veïns d'Arinsal i ha assegurat queFilloyva coincidir "d'avançar en les obres".

tracking