El comú oferirà aquest estiu 40 llocs de treball dirigits a joves

Les places són feines temporals de monitor i d’operari de suport

Nens i un monitor al servei d'esports d'estiu.Comú de la Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú de la Massana va convocar ahir més de quaranta places de treball per a joves aquest estiu. Necessiten nois i noies que vulguin treballar com a monitors, ajudants de monitors i operaris de suport.

Les places d’ajudant de monitor estan dirigides a joves de 16 i 17 anys. Des de fa uns anys el comú de la Massana contracta ajudants amb l’objectiu que es vagin formant per tenir una bossa de futurs monitors que puguin continuar vinculats a aquesta activitat quan siguin majors d’edat. Així garanteixen una continuïtat entre les persones que estan disposades a fer aquestes feines a l’estiu, que majoritàriament són estudiants i aquesta part de l’any és quan tenen la capacitat d’assumir feines a temps complet.

Els joves que vulguin presentar-se per optar al lloc de treball com a monitor o ajudant de monitor donaran servei als esports d’estiu o a les setmanes temàtiques els mesos de juliol i agost. Hauran de passar unes proves que es faran de manera telemàtica per garantir que estan preparats per tenir cura dels infants. El termini per enviar les sol·licituds acaba el 22 d’abril abans de la mitjanit.

La convocatòria per optar a les places d’operaris de suport estarà oberta fins al 25 de març a les 12 hores. S’ofereixen dues places per treballar al departament de Medi Ambient, executant tasques sobretot al parc natural del Comapedrosa, i vuit més al de Via Pública, per ajudar en la jardineria i embelliment de la parròquia. Finalment, el comú també té obert un edicte per cobrir dues places d’agent del medi natural, amb temps per trametre les sol·licituds fins a l’1 d’abril.

tracking