Dia mundial de l'autisme

L'obra 'Casa meva és casa teva' s'inaugura al Prat del Roure

Es tracta d'unes instal·lacions en forma de casa pensades per a infants amb un transtorn de l'espectre de l'autisme

Inauguració de l'obra al Prat del RoureComú d'Escaldes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'artistaEmilieKlaserha inaugurat avui l'obra 'Casa meva és casa teva' al parc infantil del Prat del Roure. La instal·lació artística -formada perduescases de colors, obertes i accessibles- són fruit d'un conveni signat a tres bandes entre l'artista, l'Associació del Trastorn de l'Espectre de l'Autisme d'Andorra i el comú d'Escaldes,amb motiu del dia mundial de laconscienciacióde l'Autisme,segons informa el comú en nota de premsa. Anteriorment l'obra havia estat exposada a l'Andart 2021.

A l'acte d'inauguració hi han assistit el cònsol menor, Quim Dolsa, la consellera de Promoció i Dinamització Turística i Econòmica, Meritxell Massoni, l'artistaEmilieKlaser, la presidenta de l'associació Anna Muñoz i l'expresidentaInésMartí, així com diversos membres de la junta de l'associació.

'Casa meva és casa teva' és una instal·lació pensada per a tots els infants, juntament amb els que tenen trastorn de l'espectre de l'autisme, ja que l'artista "ha parat atenció a les diferents sensibilitats i ha adaptat els detalls a les necessitats de les persones amb aquest trastorn". L'obra té l'objectiu d'apropar el bosc als infants, "desvinculant-lo delcomponentobscur que tradicionalment se li ha transmès".

Inauguració de l'obra al Prat del Roure

tracking