Naturland crea un recorregut aeri que penjarà dels arbres

El circuit s’ubicarà a la cota 1.600, on abans hi havia el ‘paintball’

La cota 1.600 de Naturland.ARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Naturland crearà un nou recorregut lúdic a la cota 1.600. “El projecte es basa en un circuit aeri que va penjat dels arbres”, va detallar al Diari el cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral, que també va afegir que “és un element que no anirà en línia recta, sinó que hi haurà revolts i circularà pels arbres”.

Aquesta nova atracció, que s’ubicarà a la cota 1.600 i, més concretament, a la zona de bosc on hi havia el paintball, s’emmarca dins l’estratègia de Naturland per convertir el parc en un centre d’esports i activitats a l’aire lliure de referència a Andorra. El cònsol major de la parròquia va indicar que el repte és continuar proposant noves activitats per tal de “generar productes diferents amb l’objectiu que els clients trobin que hi ha moltes activitats i que repeteixin”.

De moment, el cònsol va explicar que el parc es troba en el procés de demanar els permisos pertinents per poder construir el recorregut. En aquest sentit, com que els arbres hauran de subjectar l’estructura, el comú ha sotmès a exposició pública les consideracions ambientals per a la construcció del circuit, que preveuen els efectes de l’obra sobre el medi ambient. Els interessats poden consultar el document a les dependències de l’edifici administratiu del comú de Sant Julià durant un període de 15 dies i fer les al·legacions que considerin oportunes. Acabat el termini, el ministeri de Medi Ambient n’elaborarà un informe definitiu.

tracking