PARRÒQUIES

Espot inaugura el nou tram rehabilitat del camí ral de la Massana

La nova xarxa de camins estarà enllestida d'aquí a deu anys

El nou tram es troba entre el camí de les Gravades i l'encreuament entre el camí ral i el camí de les Barreres

El nou tram es troba entre el camí de les Gravades i l'encreuament entre el camí ral i el camí de les BarreresFernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El cap de govern, Xavier Espot, els ministres de Territori i Habitatge i Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, VíctorFilloyi SílviaCalvó, i les cònsols major i menor de la Massana, OlgaMolnéi Eva Sansa, han inaugurat avui a primera hora de la tarda un nou tram per a vianants rehabilitat pel Govern entre el camí de les Gravades i l'encreuament entre el camí ral i el camí de les Barreres de la Massana. Aquest tram, d'uns 300 metres de longitud, completa la primera fase del Pla Sectorial d'Infraestructures Verdes. El projecte ja ha permès unir en una xarxa de camins rehabilitats Sant Julià de Lòria i elParc NaturaldeSorteny. En total, el Govern hi ha invertit uns 5 milions d'euros. D'aquests, 370.000 euros corresponen al tram inaugurat avui.

Espot ha anunciat que la segona fase del pla, que el consell de ministres va aprovar la setmana passada, unirà el llac d'Engolastersamb la vall d'Incles.Calvóha detallat que l'executiu hi destinarà un pressupost d'entre cinc i sis milions d'euros i que el recorregut sencer estarà enllestit d'aquí a10anys.

Amb aquesta xarxa de camins, el Govern vol promoure la mobilitat sostenible i el coneixement dels paisatges d'Andorra, tant entre els turistes com entre la gent del país. Tal com ha remarcat Espot, l'entorn natural "també format part del nostre llegat històric i cultural".

tracking